Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

๐——๐—”๐—ก๐—ฆ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—ก ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐——๐—ฅ. ๐—Ÿ๐—˜๐—ž๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—Ÿ๐—จ๐—ฉ

15 juni @ 18:00 - 23:59

โ‚ฌ10

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—” lanceert een ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜ en pakt meteen groots uit voor de allereerste editie van ๐——๐—”๐—ก๐—ฆ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—ก!
Headliner van dienst is niemand minder dan ๐——๐—ฅ. ๐—Ÿ๐—˜๐—ž๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—Ÿ๐—จ๐—ฉ!ย 

ย 

In 2002 verscheen hij -ietwat mysterieus- als een komeet op het danstoneel met enkele legendarische en baanbrekende mix-cdโ€™s. In no time groeide hij uit tot dรฉ favoriete Electro-dokter van ons Belgenlandje en vรฉr daarbuiten.

ย 

Zo verspreidde de groene dokter als รฉรฉn van de eersten wereldwijd het electro-virus, een pandemie die zijn gelijke niet kent. Zonder enige twijfel mag je hem gerust een globaal uithangbord noemen voor alles dat ruikt naar Electro, ook mede dankzij zijn toonaangevend label Lektroluv recordings.

ย 

De afgelopen 2 decennia toerde hij dan ook over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag klinkt zijn naam nog steeds als muziek in de oren bij menig feestbeest.

ย 

Na een afwezigheid van 8 (!) jaar in Sint-Truiden, is de tijd mรฉรฉr dan rijp voor een nieuwe visite bij Dr. Lektroluv. Voor de liefhebbers van het eerste uur, of voor zij die nog geรฏnfecteerd moeten wordenโ€ฆ Noteer zaterdag 15 juni met groene stip in je agenda!

ย 

ย 

๐—ฆ๐—จ๐—ฃ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง door trustworthy locals die beruchte concepten als Cocadisco, Stand Your Ground en Walk The Night uit de grond stampten en muzikaal richting gaven. So glad youโ€™re back

ย 

๐—–๐—ข๐—ฅ๐—ฅ๐—œ๐——โ€™๐—ข๐—ฅ – Cocadisco

ย 

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—š๐—ฅ๐—œ๐—ก๐—˜ – Stand Your Ground

ย 

๐— ๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ž๐—œ – Walk The Night

ย 

๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ
โš ๏ธ๐—ช๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐Ÿญ: โ‚ฌ10 + servicekosten. Start zondag 26 Mei om 14u00 stipt.
โš ๏ธ๐—ช๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐Ÿฎ: TBA
โš ๏ธ๐—ช๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐Ÿฏ: TBA

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
18:00 - 23:59
Kosten:
โ‚ฌ10

Organisator

Vrijstaat A