Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glad we’re back party

1 juli 2023 @ 18:30 - 23:59

Gratis

GLAD WE’RE BACK!

Sint-Truiden maakt zich op voor een ongeziene ‘trip down memory lane’. De legendarische en beruchte concepten Cocadisco, Stand Your Ground en Walk The Night slaan de handen in elkaar, one time only in Vrijstaat A!

Eén en twee decennia geleden drukten deze concepten stevig hun stempel op het nachtleven in Sint-Truiden én ver daarbuiten. Ze haalden met de regelmaat van de klok (inter)nationale headliners naar de Trudostad en deden Tiendeschuur meermaals op haar grondvesten daveren. Denk maar aan die legendarische avonden met onder meer Todd Terje, Brodinski, Alden Tyrell, The Glimmers, Optimo, The Subs, Monica Electronica, Moonlight Matters en San Soda.

Lokale residents en bezielers effenden toen jarenlang het pad voor deze grote acts, wie beter dan hen om jullie op zaterdag 1 juli te gidsen door de muzikale jaren van 2004 tot 2018… Cocadisco Soundsystem, Walk The Night crew & Peregrine en tot uw dienst! Als hun namen als vanouds op de affiche prijken… dan weet iedere dertiger en veertiger éxact hoe laat het is.

Gegevens

Datum:
1 juli 2023
Tijd:
18:30 - 23:59
Kosten:
Gratis

Organisator

Vrijstaat A