Een plek voor cultuur, experiment en samen zijn

Vrijstaat A is een vrijhaven voor inventieve inwoners. Een creatieve plek in het centrum van Sint-Truiden waar je terecht kan voor een drankje en een hapje maar ook voor verrassende optredens, workshops, exposities en ontmoetingen. Een plek voor Truienaars en al hun creatieve ideeën, hobby’s en probeersels.

Wie woont in de Vrijstaat?

Deze plek is er voor kinderen, jongeren, studenten, jongvolwassenen, mama’s en papa’s, toffe veertigers, creatieve vijftigers en senioren: iedereen met een positieve kijk op de wereld, stad en Vrijstaat.

 

De inwoners van deze vrijstaat zijn optimistische mensen (optimensen) en geloven in een vibrerende en positieve atmosfeer. Zorgen, geklaag en gezaag en negativiteit worden aan de toegangspoort achter gelaten .

MEDESTICHTERS EN PROJECTBOOSTERS

Bijzondere dank aan de bedrijven en organisaties die dit project ten volle steunen. Zonder deze hulp had onze Vrijstaat er nooit zo mooi uitgezien en was ons programma nooit zo bont en kleurrijk geweest. Fantastisch dat deze ondernemers zich onmiddellijk wilden engageren voor deze allereerste editie.  Diepe Vrijstaat buiging en een bank vooruit.

TOFSTE BUREN

Vrijstaat A heeft de beste buren die we hadden kunnen wensen. We willen hen oprecht bedanken voor hun positieve en tolerante houding. Omgekeerd informeren we hen zo goed mogelijk over onze activiteiten en het programma. Elke avond sluiten we stipt om middernacht en rekenen we erop dat ook onze bezoekers in alle rust en stilte hun weg naar huis of een andere horecazaak in Sint-Truiden inzetten. 

HYPERTRANSPARANT

We hopen dat zo veel mogelijk mensen een steentje bijdragen aan Vrijstaat A.

Door planten, glazen of meubels uit te lenen, te helpen met inrichting of horeca uitbating, door fijne ideeën aan te reiken, activiteiten te organiseren of …

We vinden het daarom belangrijk dat iedereen ook goed weet waaraan geld werd uitgegeven en waar eventuele winst naartoe zal gaan!

 

De opbrengst van het event gaat naar volgende positieve projecten en een impulsfonds voor jonge mensen die evenementen of activiteiten organiseren in Sint-Truiden.

Met dank aan