Procedure

Van idee naar uitwerking

Indienen van Ideeën (dit is wat we kunnen doen) en Daadkracht (hier wil ik helpen):

Stuur je ideeën in of stel je hulp ter beschikking via de invulformulieren op onze website. Nieuw ingediende ideeën verschijnen in onze lijst; populaire ideeën krijgen een hogere positie.

Vorming van Projectteams:

Vrijstaat A koppelt mensen die dezelfde zaken leuk vinden in een projectteam (via een Whatsapp-groep). Deze teams lachen, praten, overleggen en discussiëren. Zo werken ze samen op een creatieve en positieve manier aan de ontwikkeling van het idee tot het goed uitgewerkt is. Ze contacteren verenigingen en instanties die ze nodig hebben. Ze trekken als groep de ontwikkeling van het idee.

 

Invullen van de Projectfiche:
Is er een goed beeld over wat het gaat worden waar iedereen zich in kan vinden? Dan vult het team gezamenlijk een projectfiche in. De fiches worden beoordeeld door het programmatieteam van Vrijstaat A, maar wees gerust: we zijn niet streng!


Bespreking en Goedkeuring:
Na goedkeuring worden er data voor het project besproken met de programmatieverantwoordelijke. Het evenement wordt dan opgenomen in de kalender van Vrijstaat A.

 

Ondersteuning door Vrijstaat A:
Onze medewerkers staan klaar om je te ondersteunen en te helpen vanaf de eerste stap tot de realisatie. In de Vrijstaat zelf kan je rekenen op:

  • Togen en bediening staan klaar
  • Er zijn meerdere podia en zalen
  • Wij kunnen jouw evenement publiek bekend maken
  • Vraag alles wat je wenst, wij zullen leveren wat we kunnen 😊

Sponsoring
Heb je voor jouw evenement of idee een specifieke sponsor op het oog, koppel ook dan even terug met je plan van aanpak. Zo stellen we niemand teleur.
Inkomsten en kosten
Alle inkomsten zijn voor Vrijstaat A, alle kosten ook. Als wij ons engageren om je te steunen dan doen we dat ook. Welkom in de familie van de Vrijstaat.

Met dank aan